Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar meselelevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Acil çıkış kapısı ismi ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte mimarida bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan faziletli mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın baplarının üretim amacı anatomi sağlamlığını yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli radde ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar öfkee dayanıklıdır.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya dosdoğru açılması gerekir. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Kaldırıma yakın açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın kaçmasını esenlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona yönlü olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki yol özelliklere oranlı, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili doğruca uygulanarak montajlanmalıdır. 

Görmüş olacaksınız ki bu aşama ali birinci sınıf yangın kapılarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bir kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem koparmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Fevkda ülke düz kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın merdivenleri mimarilırken oylumluliği konutlarda 80cm, topluma meydanda yapılarda 120cm, ali katlı büro binalarında 90cm çokliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page